Edupage prihlásenie
Hlavná stránka
|
English
|
Kontakt
|
RSS
|
Mapa stránky
Menu
ŠKOLA
Voľné pracovné pozície
Virtuálna prehliadka školy
Vedenie školy
Školský parlament
Školský poriadok
História školy
Školské prevádzky
Prenájom
Poradenstvo v škole
Správy o činnosti
Referencie a médiá o nás
Zverejňovanie dokumentov
Priamy nájom
Verejné obstarávanie
Prístup k informáciám
ODBORY
ŠTUDIJNÉ
UČEBNÉ
Nadstavbové štúdium
Skrátené štúdium
VYUČOVANIE
Sprievodca školským rokom 2023/2024
Triedy a odbory 2023/2024
NAJtrieda Jilemáku
Záujmové krúžky
Praktická príprava
Maturita 2024
SOČ
Neformálne vzdelávanie
Žiacka knižka
Rozvrh
Zastupovanie
Prijímacie konanie
2.kolo prijímacích skúšok pre 2023/2024
Výsledky prijímacieho konania pre školský rok 2023/2024
Informácie pre zákonných zástupcov k prijímaciemu konaniu
Kritériá prijímania žiakov na štúdium pre školský rok 2023/2024
Odbory pre 2023/2024
Kritériá prijatia na nadstavbové a skrátené štúdium pre 2023/2024
Nadstavbové štúdium
Duálny systém
Zoznam zamestnávateľov pre duálne vzdelávanie pre šk. r. 2023/2024
Kritériá prijímania žiakov na štúdium pre školský rok 2024-2025
PROJEKTY
Projekt Pomáhajúce profesie v edukácii detí a žiakov III
Projekt School Food Climate Challenge
Projekt - Participatívny rozpočet na stredných školách v TSK
Výzva Zážitkové vzdelávanie
Enviroprojekt 2022
Projekt Recyklohry
Program Skutočne zdravá škola
Zdravotnícky pracovník v strednej škole
Peer review – Kvalita školy
Program Erasmus plus vytvára základy pre medzinárodné partnerstvá škôl
Projekt FinQ
Spolu úspešnejší 2021
Moderná škola-základ úspechu
PP Program pre školy
Výučba v reálnych podmienkach ako modul škola realitou 2
2% dane
KONTAKT
Fotogaléria
Videogaléria
Dokumenty
Poradenstvo
Aktuality
Podujatia
Stravovanie
Ochrana osobných údajov
Partneri:
Sponzori
Odber noviniek
Chcete dostávať
týždenný prehľad zaujímavostí
zo stránky? Registrujte sa na odber noviniek.
Hlavná stránka
>
Fotogalérie
>
2016/2017
>
Súťaž vo varení guľášu 2017
Súťaž vo varení guľášu 2017
Podmienkou bolo uvariť minimálne 10 litrov gulášu rôzneho druhu /zverinový, fazuľový, držkový, sójový.../. Hodnotil sa vzhľad, chuť, konzistencia a kvalita mäsa. 1. miesto: II. zmiešané družstvo - FRONTOVÍ KUCHÁRI
20170624_105047
20170624_105217
20170624_105337
20170624_105407
20170624_105438
20170624_105502
20170624_105722
20170624_120811
20170624_142140
20170624_142949
20170624_142957
20170624_143024
20170624_143142
20170624_143236
20170624_143243
20170624_143401
20170624_143518
20170624_143522
20170624_143533
20170624_143701
20170624_143818
20170624_144131
20170624_144440
20170624_144823
20170624_145114
20170624_145321