Farmárske – sezónne a lokálne – potraviny na tanieri
V rámci projektu Erasmus+ School Food Climate Challenge realizujeme postupne rôzne aktivity.
V našej aktivite: Farmárske – sezónne a lokálne – potraviny na tanieri, sme vďaka študentom z III. HA a ich pedagógom Bc. Galine Sýkorovej a Mgr. Petrovi Ondráškovi doslova prešli z poľa na tanier.
Žiaci sa s radosťou a nadšením zhostili prípravy pokrmov studenej a teplej kuchyne z produktov „našich farmárov“ a iných sezónnych a lokálnych potravín. Z kvalitných surovín vyčarovali zaujímavé pokrmy, ktoré potešili nielen mlsné jazýčky, ale boli aj pastvou pre oči.
Posúďte sami!
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 |
|
13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |