Jilemák opäť zdravo, lokálne a sezónne!
Čo sa dialo?
Rovesnícke varenie, čiže Peer cooking, v rámci projektu Erasmus+ School Food Climate Challenge. Naši študenti hotelovej akadémie z III.HA a z odboru kuchár - III.AC učili variť "mladú generáciu" zo základných škôl v Melčiciach a Drietome.
Žiaci sa naučili ako sa vyrába bryndza a tvaroh, sami si urobili palacinky s farmárskym džemom a tvarohom, či pečené zemiaky s farmárskou bryndzou.
Strávili spolu príjemné a "napapkané" dopoludnie. :)
Fotogaléria
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 |
|
13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |