Valentínsky turnaj vo volejbale 2014

Dňa 14. 2. 2014 sa na našej škole konal Valentínsky turnaj vo volejbale zmiešaných družstiev. Do súťaže sa prihlásilo 16 po víťazstve túžiacich tímov, ktoré boli rozdelené do štyroch skupín. Víťazi jednotlivých základných skupín si vybojovali postup do finálovej skupiny a ich šanca na celkové víťazstvo bola o niečo reálnejšia. 

O pódiové priečky nakoniec súperili štyri triedy - V.HA, V.HB, IV.HA a II.ČK. Mladí, zatiaľ neskúsení a školskými turnajmi ešte nepreverení, ale zato veľmi bojovní druháci obsadili nakoniec pekné štvrté miesto. Na treťom sa ocitol tím IV.HA. Treba povedať, že jeho členovia sa napriek „iba“ tretiemu miestu cítia ako morálni víťazi, pretože vyhrať chceli, ale piataci im robili zle, kazili im každý pokus o víťazstvo a celkovo boli na nich nepríjemní. Vo finále sa konal súboj dvoch odvekých rivalov – V.HA a V.HB. Veľmi napínavý súboj skončil v prospech skúsených športovcov z V.HB. Všetkých, ktorí sa nedostali do finále teší najmä skutočnosť, že aktuálni finalisti už o rok nebudú na pôde školy a šanca vyhrať turnaj bude o čosi vyššia. J

Na víťaza turnaja čakala významná pocta – zápas s volejbalovým All stars tímom pedagogického zboru. Napriek nepriazni publika podali učitelia heroický (ale očakávaný) výkon a presne podľa očakávaní bookmakerov i volejbalových odborníkov pomerne ľahko zdolali doposiaľ neporazených piatakov hábéčkárov. Učitelia sa na palubovku s úmyslom zmiesť súpera z ihriska vyrútili pod vedením nestora "jilemáckeho" volejbalu pána profesora Lenarta. Ten do svojho tímu po rozvážnom výbere a zodpovednom zvažovaní zaradil kolegyne Z. Hornú, I. Sýkorovú, G. Santovú a kolegov R. Jašku a M. Martona. Tím tohtoročných maturantov na starostlivo zostavený celok učiteľov nestačil kondične, takticky ani psychicky a predpokladané hladké víťazstvo All stars tímu 3:0 sa nakoniec stalo realitou.


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Máj 2024 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31