
Absolvent vie zrealizovať výrobu cukrárenských výrobkov: normovanie a prípravu surovín, výrobu výrobkov podľa technologických postupov a receptúr, konečné dohotovenie výrobkov. Práca v potravinárstve.

Absolvent je schopný vykonávať kvalifikovanú činnosť v obsluhe. Vie podávať informácie o jedlách a nápojoch, vie dokončiť jedlo pred zrakom hosťa, pripraviť základné druhy miešaných nápojov, káv, ovláda základy prípravy pokrmov, komunikáciu s hosťom, vie pracovať s registračnou pokladňou.

Absolvent samostatne zvládne práce spojené s prípravou bežných a náročných jedál, vie ošetrovať a skladovať potraviny, zostaviť jedálny lístok, má poznatky o základoch stolovania, vie vykonávať výpočty pri kalkulácii jedál a nápojov, účtovať objednávky. Práca v reštauračných a hotelových ...

Absolvent ovláda práce spojené s tvorbou jednoduchého a náročného dámskeho a pánskeho účesu, techniky strihania, technologické postupy pri farbení, melírovaní a preparácie vlasov, poskytovanie poradenstva Pracovné uplatnenie vo vlasových štúdiách, v kaderníckych salónoch, v kaderníckych ...

Absolvent ovláda činnosti v skladových a obchodných prevádzkach, prácu s obalmi, systém ukladania tovaru, uskladnenie tovaru, spôsob nakládky a vykládky, uplatnenie vo veľkoskladoch a logistických centrách.

Absolvent učebného odboru 6488 H pracovník v gastronómii, pracovníčka v gastronómii ovláda práce spojené s jednoduchou, zložitou obsluhou a slávnostným stolovaním. Pozná suroviny, nápoje a technológiu ich výroby, zásady uplatňovania gastronomických pravidiel, základné receptúry a pripravuje ...